AGRITURISMO CASA CLELIA

About us

Agrotoerisme Casa Clelia:
Casa Clelia ligt verscholen in de bossen aan de voet van de Monte Canto in het dorpje Sotto il Monte, in de provincie Bergamo in Lombardije.

Het gebouw dateert uit het jaar 1000 (de elfde eeuw), maar het landgoed en de schuur zijn in 1300 gebouwd door de landheer Colleoni, toen het landgoed zijn jachtreservaat werd.
Een gevarieerd en gelaagd gebouwencomplex dat de vroegere glorie heeft herwonnen dankzij de conservatieve restauratie die de eeuwenoude geschiedenis van het gebouw heeft bekrachtigd. Bij Casa Clelia geven we om het psychofysiek welzijn van de gasten. Daarom werd besloten de gebouwen opnieuw te structureren volgens de kanonnen van het ecobouwen. Gezonde omgevingen die in harmonie zijn met de natuurlijke context, herstel van het oorspronkelijke aspect van het klooster en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Net voorbij de receptie bevindt zich de Legnaia-zaal, de ideale omgeving voor banketten en recepties. De zaal met de open haard en de loft, intiemer en afgezonderder, bieden de nodige privacy voor romantische diners of zakenlunches. Een grote veranda met blauweregen en jasmijn biedt in de zomer de mogelijkheid om te genieten van een diner in de buitenlucht, waar u alleen het geluid van de natuur hoort.

Het restaurant van het agrotoerisme
Het restaurant van het agrotoerisme Casa Clelia, gelegen op een steenworp afstand van Bergamo, biedt traditionele gerechten gemaakt met natuurlijke en pure producten, delicatessen met vergeten smaken, vegetarische gerechten die onderworpen zijn aan seizoensgebonden cycli, geschikt om veeleisende smaken en fijnproevers tevreden te stellen.

De boerderij levert de meeste producten die worden gebruikt voor de catering; wij fokken runderen, schapen, varkens en kleinere boerderijdieren. In de zomer voorzien de moestuin en de boomgaard volledig in de behoeften van de boerderij. In de eetzaal zorgen het natuursteen van de gewelfde plafonds en muren, de houten en terracotta vloeren en de feestelijke levendigheid van de open haard samen voor een charmante omgeving, waar u zich kunt voorbereiden om te genieten van de uitstekende gerechten van de eigenaar. De essentiële schoonheid van de architectonische elementen gaat dus gepaard met de culinaire cultuur.

Restaurant voor evenementen en plechtigheden:
Casa Clelia is een restaurant voor mensen die jubilea, vieringen en bedrijfsbijeenkomsten willen organiseren in een gastvrije structuur en een unieke context in de regio Bergamo: elke speciale gelegenheid verdient de juiste aandacht.

Hotel en restaurant voor bruiloften:
Dankzij de structuur uit de eeuwenoude geschiedenis van Casa Clelia is het mogelijk om bruiloften te organiseren met een op maat gemaakte receptie, waarbij het bruidspaar kan kiezen uit verschillende organisatorische voorstellen.
Wij verzorgen elk detail zo goed mogelijk, van de keuze van het menu tot de opstelling en de wijnen die op deskundige wijze worden afgestemd en van de meest geschikte decors voor de feestelijke gelegenheid tot het allerbeste voor deze zeer speciale dag.
Het agrotoerisme Casa Clelia, dat zich op het terrein van de provincie Bergamo bevindt, is de perfecte omgeving om met vrienden en dierbaren de viering van een onvergetelijke bruiloft te delen.
Het personeel van het restaurant van het agrotoerisme zal voldoen aan al uw behoeften en een service bieden die u niet snel zal vergeten, dankzij de aandacht die aan elk detail wordt besteed. Zo kunt u genieten van de magie van de heuglijke gebeurtenis.
Wij kunnen alles voor u regelen, zelfs de versieringen en de inrichting van de locatie en de tafels, waarbij wij, indien nodig, een beroep doen op ervaren bloemisten, weddingplanners en andere professionals die gespecialiseerd zijn in huwelijksdiensten.


Agrotoerisme Casa Clelia
Via Corna 1/3 - 24039 Sotto il Monte (BG) Italië
Tel (+39) 035 799 133
E-mail info@casaclelia.com()
Seguici su Facebook

all offers by AGRITURISMO CASA CLELIA

Casa Clelia è immersa nei boschi ai piedi del Monte Canto nel paese di Sotto il Monte, nella provincia di Bergamo in Lombardia. Scopri le nostre offerte di pernottamento!

AGRITURISMO CASA CLELIA

Tariffa a camera al giorno

60,00

Eindigt in 2021-10-06 14:57:00
Zie details

Casa Clelia is gelegen in de bossen aan de voet van Monte Canto in het dorp Sotto il Monte, wat ligt in de provincie Bergamo in Lombardije. Bekijk onze aanbiedingen voor accommodatie!

AGRITURISMO CASA CLELIA

Tarief per kamer per dag

60,00

vervalt in 20 days
Zie details

Casa Clelia befindet sich umgeben vom Wald am Fuße des Monte Canto im Dorf Sotto il Monte, in der Provinz Bergamo in der Lombardei. Entdecken Sie unsere Unterkunftsangebote!

AGRITURISMO CASA CLELIA

Preis pro Zimmer und Tag

60,00

vervalt in 20 days
Zie details

Casa Clelia is set in the woods at the foot of Monte Canto in the village of Sotto il Monte, in the province of Bergamo in Lombardy. Check out our accommodation offers!

AGRITURISMO CASA CLELIA

Rate per room per day

60,00

vervalt in 20 days
Zie details

Casa Clelia ligt verscholen in de bossen aan de voet van de Monte Canto in het dorpje Sotto il Monte, in de provincie Bergamo in Lombardije.

AGRITURISMO CASA CLELIA
Casa Clelia ligt verscholen in de bossen aan de voet van de Monte Canto in het dorpje Sotto il Monte, in de provincie...
Eindigt in 2021-10-06 09:57:00
Zie details

At the centuries-old structure of Casa Clelia it will be possible to organize weddings , with a tailor-made reception, giving the couple the opportunity to choose between various organizational proposals.

AGRITURISMO CASA CLELIA
Hotel and restaurant for weddings - At the centuries-old structure of Casa Clelia it will be possible to organize weddings...
Eindigt in 2021-10-06 12:35:00
Zie details
Torna su