Pasta & Company - Promotie afkomstig van excellente Italiaanse ambachtelijke pastafabriek Olanda

Wij zijn ambachtslieden, dus zijn we vrij om verse en seizoensgebonden grondstoffen te kiezen die verwerkt kunnen worden in onze productie en zo onze klanten smakelijke, verfijnde en heerlijke specialiteiten te laten proeven.

In een hectische wereld, bestaande uit duizend dagelijkse verplichtingen, helpt een pasta gerecht van Pasta & Company om het plezier van lekker eten en gezelligheid opnieuw te ontdekken, zelfs als u maar een paar minuten beschikbaar hebt. De verse gevulde pasta vormt in feite een optimale oplossing voor een maaltijd rijk aan smaak en voedingsstoffen, die uw gehemelte bevredigt terwijl het u tegelijkertijd een speciaal moment geeft om aan uzelf en uw geliefden met gemak te wijden.
De eenvoud van het koken van een smakelijke maaltijd, authentiek en geschikt voor de behoeften die ons steeds meer hectische levensritmen opleggen: hier is wat Pasta & Company u met zijn producten aanbiedt, het resultaat van een slimme combinatie van ambachtelijke verwerking en authentieke ingrediënten en het zoeken naar nieuwe en verfijnde recepten voor gevulde pasta.
Onder onze specialiteiten: Italiaanse ambachtelijke verse pasta, gastronomie kant-en-klaar, tagliatelle, agnolotti, lasagne, ravioli, pasta met Senatori Capelli meel, handgemaakt, arancini, kroketten, gevuld met seizoensgroenten.
Waar vindt u ons? Wij zijn gevestigd in Turijn, Italië, maar onze producten vindt u in veel Europese landen, op lokale markten of in restaurants: neem contact met ons op en wij zullen u tonen waar Pasta & Company is gevestigd.


PASTA & COMPANY SRL

Ingrandisci Mappa
  • Via Flavio Gioia, 3 Rivalta di Torino
  • PASTA&COMPANY Via Flavio Gioia, N° 3 Rivalta di Torino (TO) 10040 - TORINO - ITALY - FOR ANY INFORMATION : PHONE : (+39) 0119091471 FAX : (+39) 0119091787 - Mail: info@pastaecompany.it - "OFFICE HOURS" Monday - Friday 08:30 AM - 12:30 PM 2:00 - 6:00 PM

Latest ads by PASTA & COMPANY SRL

Torna su