Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina
Eden Immobiliare - Offerta vendita villa di lusso con piscina fronte mare Livorno in Toscana

Eden Immobiliare S.n.c. van Rag. Riccardo Pirrone en Rag. Maurizio Galligani - Diensten voor verkopers en kopers .....

Karakteristieke villa in exclusieve positie, met uitzicht op de zee.

Het gebouw bestaat uit drie niveaus van in totaal 450 vierkante meter. en is als volgt:

Op de begane grond vinden we de adellijke verdieping met een entree - hal, keuken, woonkamer - eetkamer met open haard en toegang tot het prachtige terras van 53 m². met uitzicht op zee, vier slaapkamers en drie badkamers.

Op de eerste verdieping, die zowel via een interne trap als een externe trap toegankelijk is, vinden we een grote woon-eetkamer met toegang tot het prachtige terras van 107 m². met uitzicht op zee, evenals twee slaapkamers en een badkamer.

Terwijl op de begane grond is er een onafhankelijk appartement voor het bedienend personeel bestaande uit keuken, twee slaapkamers en badkamer, met een grote garage ernaast, een wasruimte, een technische ruimte en een berging.

De villa wordt bediend door een omheind park van 1900 vierkante meter. met een 120 vierkante meter zwembad. gevoed met zeewater, verschillende ontspanningsruimtes en een parkeerplaats.

De villa is dankzij de constante zorg van de eigenaar in uitstekende staat, met mooie materialen en armaturen, met de hand geschilderde salonvloeren, twee badkamers in Carrara-marmer. Voorzien van alle nutsvoorzieningen met methaangasverwarming en alarmsysteem.

Gezien de locatie, het prestige en de consistentie is het pand ideaal als representatieve villa, als familievilla voor strandvakanties, evenals de mogelijkheid om een ​​luxe accommodatie te creëren om aan de eisen van internationale markten te voldoen.

Het pand heeft een uitstekende toegang en is:

700 m. van het centrum van Castiglioncello; 3 km van de toeristische haven van Castiglioncello, 14 km van Cecina; 33 km van Bolgheri met zijn beroemde wijngaarden en de karakteristieke Borgo; 38 km van de golfbaan van Tirrenia; 76 km van Forte dei Marmi, 116 km van Florence, 44 km van de luchthaven van Pisa

EDEN IMMOBILIARE

  • +39 0565705210
  • Eden Immobiliare s.n.c. - Largo Berlese n° 15 - 57027 - San Vincenzo - Livorno - Italia - Agency Contacts : Phone +39 0565705210 - Fax +39 0565705064 - Email eden@infol.it


()Go to user page


Torna su