Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina

Bij Camping Village Baia del Marinaio is het mogelijk om Bungalows , Staanplaatsen of een seizoensplek te huren.

Bij Camping Village Baia del Marinaio is het mogelijk om Bungalows , Staanplaatsen of een seizoensplek te huren.

De prijzen van de verschillende mogelijkheden staan op de prijslijsten die bij de receptie verkrijgbaar zijn.

Om te reserveren dient de volgende procedure gevolgd te worden : Na een eerste contact, dat zowel mondeling , via internet, per post of telefonisch kan plaatsvinden, wordt de beschikbaarheid gecontroleerd en het reserveringsformulier afgegeven.

Dit dient volledig ingevuld , ondertekend en teruggestuurd te worden aangezien de reservering slechts plaats kan vinden na ontvangst van dit formulier.

De klant heeft 15 dagen de tijd om de aangegeven aanbetaling te doen en de reservering wordt slechts bevestigd na ontvangst hiervan.

Eventuele kortingen worden verrekend op het moment van eindafrekening ; deze dient 30 dagen voor aankomst te worden gedaan bij huur van een bungalow of bij aankomst bij huur van een staanplaats.

De prijzen zijn inclusief het gebruik van alle voorzieningen die de camping biedt al naar gelang de openingstijden die periodiek worden vastgesteld en verkrijgbaar zijn bij de receptie of aangegeven zijn bij de voorziening zelf.

De kwaliteit van de voorzieningen die uitbesteed zijn aan derden( Restaurants, bars ,bazar, market en privéstrand) kan niet worden gegarandeerd.

Bij het zwembad staan stoelen , ligbedjes , spelletjes en sportartikelen ter beschikking van de gasten.(zolang de voorraad strekt)
Voor de tennisbaan kan de sleutel bij de poolbar worden verkregen en bij het animatieteam staan rackets en ballen ter beschikking.

De animatie vindt plaats van 15/6 tot 9/9 volgens een activiteitenprogramma dat geschikt is voor iedereen. De informatie over de tijden en activiteiten staan aangegeven bij de receptie en het zwembad.

De speeltuin is vrij toegankelijk voor de kleine gasten.

De toiletgebouwen worden 2 x per dag schoongemaakt.

De bungalows worden bij ieder nieuw verblijf schoongemaakt terwijl de lakens 1 x per week worden gewisseld.

De onbewaakte parkeerplaats is gratis voor de gasten en is verplicht van 1/6 tot 15/9.

CAMPING VILLAGE BAIA DEL MARINAIO

  • Via dei Cavalleggeri 177 57016 Vada (LI) Italy Tel. (+39) 0586 770164 E-mail info@baiadelmarinaio.it


Torna su