CAMPING VILLAGE BAIA DEL MARINAIO promotie van kampeervakanties aan zee in Livorno Toscane Olanda

De Camping Village BAIA del MARINAIO is een complex dicht bij de zee met een fijn zandstrand, een ondiepe zee, die langzaam afloopt waardoor het bijzonder geschikt is voor kinderen

De Camping Village Baia del Marinaio is ongeveer 1,5 km ten zuiden van het dorp Vada te vinden.
De camping strekt zich uit over een vlak terrein van ongeveer 70.000 vierkante meter en de staanplaatsen zijn allemaal goed afgebakend door tamarisken, oleanders, populieren en eucalyptus planten. Het strand bevindt zich op slechts 300 meter vanaf de hoofdingang van Camping Baia del Marinaio. Het is voldoende om de weg over te steken en een mooi pijnbomenbos te doorkruisen om de zee te bereiken. Hier wordt u verwelkomd door een fijn zandstrand, met een ondiepe zee, langzaam aflopend waardoor het bijzonder geschikt is voor kinderen.
Om te genieten van pure ontspanningsmomenten kunt u ervoor kiezen om ligstoelen, ligbedden en parasols op het privéstrand te huren, geen eigendom van de camping, of gewoon lekker in de zon te liggen op het aangrenzende vrije strand.
Voor alle gasten die een bungalow huren van 01.06 tot 15.09 is ook een parasol en twee ligstoelen op het privéstrand bij de verhuurprijs inbegrepen. Honden zijn niet toegestaan ​​op het privéstrand, en op het aangrenzende vrije strand mogen ze van 08.00 tot 20.00 uur niet zwemmen.

Bekijk onze aanbiedingen

CAMPING VILLAGE BAIA DEL MARINAIO

  • Via dei Cavalleggeri 177 57016 Vada (LI) Italy Tel. (+39) 0586 770164 E-mail info@baiadelmarinaio.it
Torna su