Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina

Handvest voor de geboden diensten: Bij Camping Village Baia del Marinaio is het mogelijk om bungalows, staanplaatsen of een seizoen plek te huren. De prijzen van de verschillende mogelijkheden staan ​​vermeld op de prijslijsten die bij de receptie verkrijgbaar zijn.

Camping Village Baia del Marinaio is ongeveer 1,5 km ten zuiden van het dorp Vada in het prachtige Toscane te vinden. Bij ons kunt u ook gebruikmaken van het handvest voor geboden diensten.
Bij Camping Village Baia del Marinaio is het mogelijk om bungalows, staanplaatsen of een seizoen plek te huren. De prijzen van de verschillende mogelijkheden staan ​​vermeld op de prijslijsten die bij de receptie verkrijgbaar zijn. Om te reserveren dient de volgende procedure gevolgd te worden: na het eerste contact, dat zowel mondeling, via internet, per post of telefonisch kan plaatsvinden, wordt de beschikbaarheid gecontroleerd en het reserveringsformulier afgegeven. Dit dient volledig ingevuld, ondertekend teruggestuurd te worden aangezien de reservering slechts kan plaatsvinden na ontvangst van dit formulier. De klant heeft 15 dagen de tijd om de aangegeven aanbetaling te doen en de reservering wordt pas bevestigd na ontvangst hiervan.

Download het handvest voor geboden diensten om alle voorzieningen beschikbaar te hebben van ons complex.

CAMPING VILLAGE BAIA DEL MARINAIO

  • Via dei Cavalleggeri 177 57016 Vada (LI) Italy Tel. (+39) 0586 770164 E-mail info@baiadelmarinaio.it


Torna su