AGRITURISMO CASA CLELIA - Aanbieding overnachting B&B Hotel in de plaats Monte Canto Bergamo Lombardije Olanda

Casa Clelia is gelegen in de bossen aan de voet van Monte Canto in het dorp Sotto il Monte, wat ligt in de provincie Bergamo in Lombardije. Bekijk onze aanbiedingen voor accommodatie!

Casa Clelia, omgeven door bossen, is gelegen aan de voet van Monte Canto in het dorp Sotto il Monte, in de provincie Bergamo in Lombardije. Bekijk onze aanbiedingen voor accommodatie.
De kamers van Casa Clelia hebben balkenplafonds, zichtbaar stenen muren, uitzicht op de tuin en zijn op verschillende manieren ingericht. Maar ze hebben allemaal gemeen dat ze zijn voorzien van verfijnd meubilair en voor een warm welkom zorgen.

De kamers die de boerderij biedt zijn ruim en comfortabel. Sommige kamers zijn voorzien van open haard. Alle kamers zijn met zorg ingericht en met respect voor de oorspronkelijke architectonische structuren. Vanuit de ramen,die een prachtig uitzicht bieden, valt uw blik over het omliggende platteland.

Elke kamer heeft een eigen badkamer en is voorzien van zowel bedlinnen als badtextiel.

De verschillende kamers zijn uitgerust met een stervormig elektrisch systeem en een stroomonderbreker om de aanmaak van elektromagnetische golven aanzienlijk te verminderen.

De verwarming kan in elke kamer afzonderlijk worden geregeld, en wordt aangedreven door een houtketel geïntegreerd met zonne-energie.

In akoestische isolatie is voorzien door panelen van gegranuleerde kurk, jute en ruwe kleibakstenen. Elke kamer heeft toegang tot wifi, en beschikt over een TV en ventilator.

Roken is in de kamers niet toegestaan.

De vermelde prijzen zijn inclusief ontbijt met natuurlijke, zelfgemaakte producten: de medewerkers van Agriturismo Casa Clelia bereiden in de ochtend een zoet ontbijt met zelfgemaakte broodjes en jam (hartige producten op verzoek).

Bekijk ook eens onze opties zoals:
Nasturzio
De keuze om deze Suite te wijden aan de Nasturtium bloem is zeker niet willekeurig genomen.

Met zijn eenvoud en elegantie roept deze kamer in feite de kleuren op van deze zeer levendige bloem, die met zijn rode en gele kleuren zorgt voor vreugde en een verlangen om u in de watten te laten leggen.

Tarieven
Tarieven zijn per kamer en per dag, met een eenpersoons oplossing voor €60,00, een tweepersoons voor €100,00 of driepersoons voor €140,00.

Voor alle kamers
* Optie voor GRATIS kinderbed voor kinderen tot 3 jaar oud.
* 50% toeslag op de kamerprijs voor later uitchecken dan de standaard uitchecktijd (10:30 uur).
* Dierenverblijf tegen toeslag van € 5,00 per dag.
* Aanvulling internationaal ontbijt * (eieren, kaas en vleeswaren) tegen € 5,00 per dag.

*een ontbijt van gebakjes, gebakken producten en zelfgemaakte jam is inbegrepen in de prijs van uw verblijf.

Tijdschema
Inchecken: vanaf 14:00
Uitchecken: voor 10:30
(mogelijkheid tot verlenging van uw verblijf tot in de middag met een 50% toeslag op het dagtarief).

Bekijk de beschikbaarheid en boek rechtstreeks via onze website.

AGRITURISMO CASA CLELIA

Ingrandisci Mappa
  • Via Corona 1 Sotto il Monte Giovanni XXIII - 24039 (Bergamo)
  • Via Corna 1/3 - 24039 Sotto il Monte (BG) Italia Tel (+39) 035 799 133 E-mail info@casaclelia.com
Torna su