Villa Allegri - Promotie slapen in luxe suites in een agrotoerisme in het gebied van Valpolicella Olanda

De verfijnde en kostbare 'Elegantie'-suite, met bed en bank in warm, ivoorkleurig fluweel en bekleding in dezelfde tinten, voor een exclusief en onvergetelijk verblijf.

Villa Allegri Agriturismo di Charme wekt bij elk verblijf sterke emoties op, met de grootst mogelijke discretie en privacy, dankzij de gastvrije, elegante en verleidelijke omgevingen. De villa ligt in het hart van Valpolicella Classica en biedt een spectaculair uitzicht op onze heuvels.

Villa Allegri beschikt over kamers van verschillende grootten en mini-suites met een intieme en elegante sfeer, die de ideale setting bieden voor een uniek en onvergetelijk verblijf.

U kunt de heerlijke wijnen van ons grondgebied proeven op ons terras en genieten van een prachtig panorama dat ook zichtbaar is vanuit uw kamer.

"Zij die oneindigheid zoeken, hoeven slechts hun ogen te sluiten"
De 'Charme'-suite: elegant maar niet te blits, versierd met bekleding die, met de gouden details, doet denken aan het symbool van oneindigheid. De badkamer is voorzien van alle gemakken en een elegante geschenkset.

Boek nu uw verblijf!

Villa Allegri Agriturismo di Charme

Ingrandisci Mappa
  • Via Cengio 6 Negrar - 37024 (Verona)
  • Villa Allegri - Via Cengio, 6 - 37020 - Negrar - VR Italy - Tel. +39 045 5868312 Cell. +39 348 7694448 - info@villaallegri.com
Torna su