Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina

Taki Village

  • Via Dante Alighieri 4 loc. Salto Brenzone - Verona
  • +39 0457430035
  • info@takivillage.it Tel. +39.045 743 00 35 Fax +39.045 743 01 54

About us

Welkom in het paradijs!
Ontdek ons toeristische dorp Taki Village - voor uw onvergetelijke vakantie aan het Gardameer. U vindt hier alles wat u nodig heeft om een prachtige en unieke ervaring te kunnen garanderen, door uw ideale omgeving te kiezen tussen natuur, ontspanning en buitenactiviteiten - gedurende het gehele zomerseizoen!
Gebied aan meer en het hoofdcomplex: Op een van de mooiste en rustigste locaties van het Gardameer, direct aan het strand, bevindt zich ons hoofdcomplex met kamers, een restaurant en een strandgedeelte met beach bar service en entertainment. Het complex beschikt over 20 kamers met balkon aan het meer, uitgerust met satelliet-tv, douche, haardroger, airconditioning (superior), kluis, telefoon. Directe toegang tot ons privéstrand met ligstoelen en parasols en uitgeruste beach bar ruimte. Het restaurant Taki met terras en volledig uitzicht op het meer, bekend om zijn typische en authentieke keuken. Barservice, Wi-Fi-ruimte, privé-parking en garage.
Voor klanten met een eigen boot beschikt het hotel over een aanlegsteiger en boeien om aan te meren en aanlegsteigers, parkeerplaats voor uw trailer.()
Seguici su Facebook

all offers by Taki Village

Discount
10 %

Welkom in het paradijs! Ontdek ons vakantiedorp Taki Village voor uw onvergetelijke vakantie aan het Gardameer. Aanbod: Boek tenminste 60 dagen van tevoren en krijg 10% korting.-

Taki Village

Con pronotazione anticipata!

Discount 10%

Zie details
Torna su