Aanbieding te koop van een luxe vrijstaande villa in de gemeente Cavallino Lecce Italië

COD.004 LUXE ONAFHANKELIJKE VILLA larosa immobiliare biedt een luxe vrijstaande villa aan in de gemeente cavallino (le) op een perceel van circa 570 vierkante meter. met het gebouw van ongeveer 295 vierkante meter in het centrum, verdeeld over 3 niveaus.

COD.004 LUXE ONAFHANKELIJKE VILLA

larosa immobiliare biedt aan in de gemeente cavallino (le) een luxe vrijstaande villa op een perceel van circa 570 vierkante meter. met het gebouw van circa 295 vierkante meter in het centrum, verdeeld over 3 woonlagen, verhoogde parterre, 1e verdieping zolder, souterrain/taverne/garage verdieping, dubbel zadeldak met dakkapellen, pannen, schoorsteenpotten, groot terras en veranda, prachtige buiten tuin. hoogwaardige interne en externe afwerkingen.
De woning is gelegen in het centrale deel van Castromediano, een gehucht in de gemeente Cavallino (LE), dat op zijn beurt grenst aan de stad Lecce, dus op zeer korte afstand van het centrum van de hoofdstad (ongeveer 2,4 km van de kasteel Carlo V) en van alle diensten die aanwezig zijn in de prachtige stad; terwijl ongeveer 2,5 km van Cavallino. bovendien zeer dicht bij de belangrijkste uitvalswegen van waaruit u elke stad in de omgeving kunt bereiken (ongeveer 1,2 km van viale marche in lecce, 1,4 km van de ss16 mesh-leuca, 1,3 km van de kruising van de westelijke ringweg en 2 km vanaf het knooppunt voor de oostelijke ringweg). ten slotte op korte afstand van de winkelcentra van Cavallino in het zuiden (ongeveer 5 km) en Surbo in het noorden (ongeveer 7 km).
oppervlakten van het pand:
1. oppervlakte van de kavel circa 570 m2;
2. utiliteitsbouwoppervlakte (balkons, veranda's, terrassen, plafonds etc.) circa 200 m2;
3. woonoppervlak circa 295 m2;
4. buitentuin van circa 275 m2;
eigenschap beschrijving:
het perceel is aan 4 zijden volledig omheind, aan de noord- en oostzijde door een gemetselde omheining van 2 m hoog, grenzend aan andere eigendommen, terwijl de overige 2 west- en zuidzijden, aan de straatkant, door een 50 cm lage muur met daarboven een hek in smeedijzer van mt. 1,50; de voetgangerspoort bevindt zich aan via g. weilanden, terwijl de oprit via g. parini.
de buitentuin omringt het pand aan 3 zijden (noord/west/zuid) en is goed afgewerkt met mozaïekvloeren, diverse bloemperken van verschillende grootte/hoogtes en bedekt met natuursteen ingericht met groen met exotische struiken/planten, vetplanten en goed onderhouden bloemen; aan de zuid/oostzijde bevindt zich de oprit naar de overdekte garage in het souterrain, afgewerkt met natuurstenen vloer en een buitentrap van marmer naar de 1e verdieping. het gehele buitenterrein is voorzien van buitenverlichting en waterpunten.
toegang tot het pand is gelegen op het westen via g. weilanden, bij binnenkomst vinden we een kleine trap naar de verhoogde begane grond bestaande uit een open balkon rondom het hele huis en afgewerkt met natuurstenen vloeren;
uitstekende investering !!! voor meer informatie aarzel niet om contact met mij op te nemen 3452565945 chiara larosa.
Kenmerken
REFERENTIE- EN AANKONDIGINGSDATUM
COD.004 - 04/03/2023
CONTRACT
Verkoop
TYPE
Vrijstaande villa | Gehele woning | Middelgrote eigendomsklasse
OPPERVLAK
295 m² -
LOKALE BEVOLKING
5+ (4 slaapkamers, 5 andere), 3+ badkamers, woonkeuken
VLOER
Begane grond, toegankelijk voor gehandicapten
TOTAAL BOUWVERDIEPINGEN
3 verdiepingen
PARKEERPLAATSEN
2 in privé box/garage, 2 in gedeelde parking/garage
BESCHIKBAARHEID
Vrij
ANDERE KENMERKEN
kosten
PRIJS
€ 600.000
CONDOMINIUMKOSTEN
Geen condominium kosten
BORGTOCHT
Niet aangegeven
Energie-efficiëntie
JAAR VAN CONSTRUCTIE
2001
STAAT
Uitstekend / Gerenoveerd
VERWARMING
Autonoom, met radiatoren, aangedreven door gas
ENERGIE CERTIFICERING
In afwachting van certificering

Via Tevere, 41, 73026 San Foca LE Melendugno - 73026 (Lecce) - info@larosaimmobiliare.com

LAROSA IMMOBILIARE

Ingrandisci Mappa
  • Via Tevere, 41, 73026 San Foca LE Melendugno - 73026 (Lecce)
  • +39 3452565945
  • Dal lunedì al sabato 9-13 , 15-19 Domenica chiuso - Via Tevere, 41, 73026 San Foca LE Melendugno - 73026 (Lecce) - info@larosaimmobiliare.com


()



Go to user page

Latest ads by LAROSA IMMOBILIARE

Torna su