Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina

Taki Village

About us

Welkom in het paradijs!
Ontdek ons toeristische dorp Taki Village - voor uw onvergetelijke vakantie aan het Gardameer. U vindt hier alles wat u nodig heeft om een prachtige en unieke ervaring te kunnen garanderen, door uw ideale omgeving te kiezen tussen natuur, ontspanning en buitenactiviteiten - gedurende het gehele zomerseizoen!
Gebied aan meer en het hoofdcomplex: Op een van de mooiste en rustigste locaties van het Gardameer, direct aan het strand, bevindt zich ons hoofdcomplex met kamers, een restaurant en een strandgedeelte met beach bar service en entertainment. Het complex beschikt over 20 kamers met balkon aan het meer, uitgerust met satelliet-tv, douche, haardroger, airconditioning (superior), kluis, telefoon. Directe toegang tot ons privéstrand met ligstoelen en parasols en uitgeruste beach bar ruimte. Het restaurant Taki met terras en volledig uitzicht op het meer, bekend om zijn typische en authentieke keuken. Barservice, Wi-Fi-ruimte, privé-parking en garage.
Voor klanten met een eigen boot beschikt het hotel over een aanlegsteiger en boeien om aan te meren en aanlegsteigers, parkeerplaats voor uw trailer.()
Seguici su Facebook

all offers by Taki Village

Discount
9 %

TAKY VILLAGE SUPER OFFERS Van 02.09 tot 02.10 5 dagen kite cursus + luxe kamer met ontbijt

Taki Village

5 Giorni Corso Kite

€ 780,00 710,00

Zie details

Taki Village
In una delle più belle e tranquille località del lago di Garda, direttamente sulla spiaggia, è situato il nostro complesso principale con le camere, il ristorante e la zona spiaggia con servizio ed...
Zie details

Taki Village
Taki Village Em uma das localizações mais belas e tranquilas do Lago di Garda, diretamente na praia, nosso complexo principal conta com quartos, restaurante e área particular de praia, além de...
Zie details
Torna su