AGRITURISMO CASA CLELIA - Gelegenheidsrestaurant voor evenementen en plechtigheden in de provincie Bergamo Olanda

Casa Clelia ligt verscholen in de bossen aan de voet van de Monte Canto in het dorpje Sotto il Monte, in de provincie Bergamo in Lombardije.

Casa Clelia ligt verscholen in de bossen aan de voet van de Monte Canto in het dorpje Sotto il Monte, in de provincie Bergamo in Lombardije.

Het gebouw dateert uit het jaar 1000 (de elfde eeuw), maar het landgoed en de schuur zijn in 1300 gebouwd door de landheer Colleoni, toen het landgoed zijn jachtreservaat werd.
Een gevarieerd en gelaagd gebouwencomplex dat de vroegere glorie heeft herwonnen dankzij de conservatieve restauratie die de eeuwenoude geschiedenis van het gebouw heeft bekrachtigd. Bij Casa Clelia geven we om het psychofysiek welzijn van de gasten. Daarom werd besloten de gebouwen opnieuw te structureren volgens de kanonnen van het ecobouwen. Gezonde omgevingen die in harmonie zijn met de natuurlijke context, herstel van het oorspronkelijke aspect van het klooster en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Net voorbij de receptie bevindt zich de Legnaia-zaal, de ideale omgeving voor banketten en recepties. De zaal met de open haard en de loft, intiemer en afgezonderder, bieden de nodige privacy voor romantische diners of zakenlunches. Een grote veranda met blauweregen en jasmijn biedt in de zomer de mogelijkheid om te genieten van een diner in de buitenlucht, waar u alleen het geluid van de natuur hoort.

Ga naar de website voor meer informatie.

Torna su